Winkelruimte beschikbaar!

Het nieuwe dorpscentrum heeft de authentieke charme die niet alleen Sleeuwijk, maar ook de oude Hollandse rivierensteden vroeger hadden. Weelderig groen, vriendelijke straatjes en variatie in gevels en de puien. En natuurlijk een centraal dorpsplein met bomen in het midden en aantrekkelijke winkels en woningen er omheen. Winkelcentrum De Nieuwe Es heeft een gevarieerd winkelaanbod met een totale oppervlakte van maar liefst 6000m2.

Het winkelgebied heeft voldoende parkeergelegenheid en is gemakkelijk bereikbaar. De belangrijkste uitvalwegen zijn vlakbij. Vanuit de Nieuwe Es rijdt u in een paar minuten de A27 (Utrecht-Breda) en de A15 (Rotterdam-Nijmegen) op.

In het winkelcentrum treft u een Albert Heijn, Gall&Gall, Marskramer, Bruna, Danny’s Groentehoek (biologisch),¬†Apotheek, Aurens Kliniek, Bakker Verba, Jip Mode, Miss&Mrs, Juwelier, Kapsalon Perfect, Krans Optiek, Bloem&Trend, Italiaans Restaurant La Perla, Cafetaria ICI. Kortom, er is een gevarieerd aanbod waarbij naast de primaire levensbehoeften ook de gespecialiseerde winkels vertegenwoordigd zijn.

Er zijn nog een aantal winkelruimtes te huur en/of te koop. Wanneer u meer informatie wilt kunt u contact opnemen met Elles Smit, Verkoopmanager bij Van Wijnen Projectontwikkeling Midden B.V. telefoon: 0341 55 36 44 of via de mail: e.smit@vanwijnen.nl

Aanbod

winkelruimte beschikbaar!